uutisia

06.08.2016 päivitetty
  • 2016

  • ELOKUU Windy aloitti kesällä ns näyttelyuransa ja neidillä on junnuikäisenä jo 2 serttiä!
  • Pennuista suurin osa on kodeissaan, kaksi poikaa vielä vailla ja olisi mukava, jos kodit ennen kesää löytyisivät. Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää?
  • MEILLÄ ON PENTUJA! Kiiwi x Nalle pentue syntyi 8.2.2016, tällä kertaa saimme KOKONAISEN veljessarjan: Seitsemän Kääpiötä tai Seitsemän Veljestä .... miten kukakin haluaa asian ilmaista.
  • 2015

  • Vuosi on kulunut kevääseen ilman ihmeempiä uusia asioita. Penturintamalta sen verran, että ainakin yritys on laitettu alkuun... Kiiwi kävi poikaystävänsä luona 14.4. ja neljän viikon kuluttua tiedämme kuinka antoisa se reissu oli. Asiasta enemmän tuonnempana.

2014

Tallinna 23.-24.8.2014 Ei ollut Kiiwin viikonloppu Cacibien tai sertien osalta, lauantaina ERI ilman SA:ta ja sunnuntaina pelkkä EH.... Mutta lapsi ja koira kilpailussa Kiiwi esittäjänsä kanssa olivat ENSIMMÄISIÄ! Ja esiintyi hienosti, ei peitsausta kertaakaan.

Vähän päivitystä sivuille. On mennyt aikaa, tapahtumia koiramaailmassa ei ole meillä ollut, mutta nyt pitkästä aikaa kävin Kiiwin (Blockhead´s Cash In Pocket) kanssa Latviassa, Riikan kansainvälisissä näyttelyissä 7.- 8.6.14. Me matkustimme Päivin ja Nallen (Blockhead´s Dazzling Daystar) kera ensin Tallinnaan ja sieltä Riikaan. Näyttelymenestys oli aika mukava: Kiiwi oli molempina päivinä VSP, sai Cacibit ja ensimmäisenä päivänä Latvian sertifikaatin. Kun Kiiwi valmistuu Suomen MVAksi, saa Latvian muotovalion arvon hakea samalla kertaa. Kesän aikana yritämme muutamasta näyttelystä tätä meriittiä.

Kiiwi juoksee....

Kiiwi seisoo...

 

2013

Vuosi mennä hujahti, pennut olivat ja menivät eikä päivityksiäkään ei ole oikein ollut. Mutta tässä on nyt niitä viimeisimpiä.

MIKKELI KR/heinäkuun 7.pv. Blockhead´s Cash In Pocket eli ´Kiiwi´ sai TOISEN sertinsä ollen VSP!! Onnittelut Bonolle ROPista.

´Kiiwi´ ja Ritva hakemassa toista sertifikaattia Mikkelissä

LAHTI KV /huhtikuu 28.pv, jossa Kiiwi eli Blockhead´s Cash In Pocket sai ensimmäisen sertinsä ollen PN2 sekä sai myös vara-Cacibin!! Erittäin hieno tulos. Kiiwin lonkat tutkittiin sitten tämän jälkeen, arvio oli hyvä ja LOPPUTULOS oli hyvä eli HDA-A ja ED 0/0.

Kiiwi ja ruusukesaalis :)
Kapu keväällä 2013
Untuva, tuleva näyttelytähtönen
Kapu 8 kk

 

2012

ELOKUU

Omena eli Pocket Lightning´s Own Apple => UUSI EE VetCH. TALLINNA 18.8.2012 Eestin Bobtailkerhon erikoisnäyttely, jossa 'Omena' oli VSP-veteraani. Tuomarina tanskalainen kasvattajatuomari Birgitte Sjcöth/Danish Delight-knl.

Ruotsi
Olimme Omenan kanssa Ruotsissa Erikoisnäyttelyssä 4.8.2012. Omena oli siellä VSP-veteraani. Retki oli mukava ja "Omppu" jaksoi hienosti koko viikonlopun vaikka oli jo 10 vuotta vanha. Kiitos vielä kerran matkakumppaneille.

KUVA: Minna Leino©

Olemme Omenan kanssa lisäksi käyneet 4 näyttelyssä joissa se oli ROP-VET. Kiiwin kanssa olemme myös käyneet näyttelyissä ja saaneet ERI:ä, mutta SERTit ovat vielä pakoilleet meitä.


Tao Tao (PL Tango No Sekku) Saavutti FIN CH:n arvon tänä vuonna,
.....................
Åke       (PL Sunface Boy) tuli Piteå:ssa ruotsin valioksi heinäkuussa,

.................................

Angel   (PL Sweet Cace) tuli maaliskuussa EE valioksi,

Tytille, Minnalle ja Isabellalle hurjat onnittelut ja SUURET kiitokset kasvattien näyttelyyn tuomisesta.

HEINÄKUU ´Pähkinä´on astutettu Hermannilla heinäkuun viimeisellä viikolla.

2011

01.10.2011  

 Ultraäänitutkimus 30.9.:´Pähkinä´ ei saa pentuja.

28.8.2011 ERIKOISNÄYTTELYN BIS & RES-BIS VETERAANIT, kuva Jenni Niittylä:

Erikoisnäyttely 28.8.2011 Hauho, "Omena",FIN MVA EE MVA EEV-05 LV MVA Pocket Lightning's Own Apple ROP-VET BIS-VET, Multi CH "Max" Furry Drifter´s If Only Unique VSP-VET. ´Kiiwi´ eli Blockhead´s Cash In Pocket oli pentujen 7-9 kk VSP pentu.

_____________________________

´Pähkinän´ juoksu alkoi vihdoinkin viime lauantaina 13.8.... Astutus parin viikon sisällä. Yhdistelmästä pian lisää sukutauluineen ja kuvineen.

_____________________________

22.4.2011 LAHTI KV, jossa ´Pähkinä´ oli VSP ja sai ensimmäisen CACIBin!

img00

´Kiiwi´ eli Blockhead´s Cash In Pocket tuli taloon, hurmasi ja Jorma heltyi - pentu jäi meille emmekä enää etsi sijoituskotia.

_____________________________

Suunnitelmissa pentue - heti kun Pähkinän juoksu alkaa...

_____________________________

Näyttelykauden "korkkaus" tapahtui Latviassa 13.3.11, jonne oli ilmoittautunut 11 lammaskoiraa (näistä 9 suomalaisia..) ja oma koirani ´Jentta´ Blockhead´s Xtra Betty-Boop mukana. Reissussa mukana olivat Maria (knl Moorpaddock´s), Ulla sekä Päivi (knl Blockhead´s) sekä tietenkin allekirjoittanut. Koiristamme parhaiten menestyi Marian uros, joka oli hienosti ROP. ´Jentta´ oli suvereenisti jälleen kerran PN3, ei titteleitä eikä Cacibia, mutta hyvin edustettuna suomalaisia...

2010

01.10.2011

VIHDOINKIN joitain päivityksiä... Kesän näyttelyt ovat takanapäin ja alla muistoja näistä:

Heinäkuussa, ryhmänäyttelyssä Ristiinassa Pähkinä oli VSP, SERT ja valioitui  ollen nyt FI MVA. Pähkinän valionarvo vahvistus tuli 8.10.2010. Hämeenlinnassa se oli ROP. 

Kuvassa VSP "Pähkinä" ja ROP "Max"

¨hameenlinna

Tämän vuoden pennuillakin on mennyt hienosti: Heinolan pentunäyttelyssä "Tao Tao" (alakuva vasemmalla), Pocket Lightning's Tango no Sekku oli ROP-pentu ja RYP4 pentu. "Mimmi", Pocket Lightning's Tensai Kioku VSP-pentu. Lämmin kiitos Tytille kun on esittänyt Tao Tao:a niin upeasti.

 

WITO on nyt uudessa kodissa opettelemassa "talon tapoja" .

...........................................

UUTTA KOTIA ETSITÄÄN!!! WITO on 4-vuotias uros, joka  joutuu avioeron takia vaihtamaan kotia - hakusessa luotettava ja pysyvä koti Witolle (ei jalostuskäyttöön). Witon lonkka-arvo on D, kyynärpäät terveet (o) ja sillä on näyttelyistä 2 sertifikaattia. Tällä hetkellä Witon karvapeite on lyhyt, mutta mikään ei estä sitä kasvattamasta pitkäksikään. :) Wito on kiltti, lasten kanssa tottunut olemaan, viihtyy ulkona hyvin (asuu maaseudulla), mutta valitettavasti perhe hajoaa ja ison lapsikatraan kanssa yksinhuoltajaäidillä ei ole aikaa... :(  Jos kiinnostuit aikuisesta lammaskoirasta, ota yhteyttä!! Ilmaiseksi emme anna, mutta nimellistä korvausta vastaan saat mukavan kaverin esim. lenkkipolkuja tallaamaan. Tiedustelut mieluiten ilta-aikaan 040-5478201/Ritva. Sähköpostilla tuleviin kyselyihin en vastaa. 

...........................................

MYYTY!!/NARTTUPENTU. Koira on rokotettu, madotettu ja tapoja on myös opetettu, kiltti ja rauhallinen Mimmi. Tiedustelut yllämainittuun numeroon... 

...........................................

Vuosi alkoi kasvattalle mieluisissa merkeissä; meille syntyi Omenalle pentue 13.1., Jentan ensimmäinen jälkeläinen; P.L. Special  kävi lonkkakuvissa ja lähettävän ell:n mielestä lonkat ovat terveet (arvio A tai B) sekä samoiten kyynärpäiden ollessa terveet. Toivottavasti SKL ei muunna kovin paljoa arvioivan ell:n merkintöjä. 

Hyvää uutta vuotta kaikille! 

...........................................

Kuva: Päivi Kakriainen.

VOITTAJA -09 JA PMV -09 Helsingin Messukeskuksessa sujui sangen tyydyttävästi: ´Åke´ P.L. Sunface Boy voitti Junioriluokan ja sai tittelin JunV2009, seuraavana päivänä siskonsa ´Siru´ P.L. Special Order pani vielä paremmaksi voittaen ensin Junioriluokan ja saaden PMVJunV2009 sekä sijoittuen hienosti paras narttu 3. kera sertifikaatin! Onnittelut Päiville Mikkeliin sekä Riian perheeseen Kajaaniin sekä onnittelut Åken perheeseen!

junnuvoittajat

KUVA: P.Karvonen

8.8.2009 Mäntyharjun KR, tuomarina Jaana Hartus. ´Pähkinä´pitkästä aikaa näyttelyssä, noin vuoden tauon jälkeen ja turkin kasvettua vaadittuun mittaan. Saimme tuloksen EH ja avoluokan voiton arvosteluilla: "Erittäin hyvän tyyppinen, mittasuhteiltaan ja luustoltaan tasapainoinen narttu, erinomainen runko, hyvä ylälinja, hyvä pää, hieman lyhyt kaula, riittävät kulmaukset, hieman ahdas takaa. Putoaa eteen liikkeessä. Karvapeite vaillinainen tänään, laatu oikea." 

...........................................

2.8.2009 Iisalmen KV-näyttely ja tällä kertaa ´Jentta´ Ch Blockhead´s Xtra Betty-Boop oli matkassa. Paikalla olleista koirista vain tyttelimme `Jentta´ sai ERIn ja luonnollisesti se oli sitten myös ROP ja sai Cacibin. Myös Jentan tytär ´Siru´ eli Pocket Lightning´s Special Order oli Junnunartuissa saaden EH:n; erinomaisesti laitettu ja kauniisti esitetty kasvattini, josta kiitos Riialle ja perheelleen! 

Kuva Ritva Merta: ´Jentta´ ROP+cacib Iisalmi KV 2.8.09

17.4.2009 ´Jentan´x ´Ransun´ (Blockhead´s Xtra Betty-Boop x Blockhead´s Takes The Cake) pennuista ´Åke´ ja ´Siru´ (yläkuvassa) ovat aloittaneet näyttelyuransa mukavalla menestyksellä.  Kajaanin kaikkien rotujen näyttelyssä ´Åke´ voitti ollen ROP-pentu ja sisarensa ´Siru´oli VSP. Molemmat saivat erinomaisen hyvät arvostelut. 

Kiitokset kasvattiemme kauniista esittämisestä! 

Kuvassa pentuluokan voittajat; Pocket Lightning´s Sunface Boy ROP & VSP Pocket Lightning´s Special Order

...........................................

7.11.2008 Pennut ovat löytäneet uudet kodit itselleen. On hieman tyhjää kun tottui pienten tassujen kopsutukseen. Onneksi Hira jää vielä toistaiseksi. HIRA on bengalia ja tarkoittaa timanttia. Hepreassa Hirah tarkoittaa jotain kauneutta ja vaikuttavuutta. Toivottavasti nimi on enne. Hira on sijoituksessa tyttärelläni Sinillä Vantaalla ja Päivi Kakriaisella.

23.9.2008 Pennut voivat hyvin ja silmät aukeavat ihan näinä päivinä. Jentta on hoidellut pikkuisensa loistavasti. Se on äiti joka ei pode minkäänlaisia agressioita. Kuka vaan saa mennä pentulaatikolle eikä Jentta ole moksiskaan. Odotan innolla pentujen kävelemään lähtemistä. Ikävää että "äitiysloma" loppuu ja joutuu kohta menemään töihin eikä saa nauttia pennuista.

20.9.2008 Pocket Lighning´s Royal Flush "Pähkinä" voitti toisen sertifikaattinsa ja oli VSP Hyvinkään ryhmänäyttelyssä! Tuomarina oli Päivi Eerola, joka totesi, että "tämä koira on paljon enemmän kuin miltä näyttää!" Ja piti kokemastaan! Olemme tyytyväisiä, että oma kasvatti ja oma koira nuoresta iästä huolimatta ja "mörköiästäänkin" huolimatta menestyi näin hyvin! 

Kiitos Anskulle ´Pähkinän´erinomaisesta esittämisestä! :)

ropvsp

Kuva: ROP ´Vesku´ ja VSP ´Pähkinä`


 


www.pocketlightnings.com