MEISTÄ

Pocket Lightning's on pieni kenneli Kymenläänissä. Tarkkaan ottaen sijaitsemme Pohjois-Iitissä. Olen alkuaan aloittanut koiraharrastukseni villakoirilla ja siirtynyt siitä ensin Dandie kasvattajaksi ja sitten vanhaenglanninlammaskoiriin. Ensimmäinen lampurini tuli minulle vahingossa. Tarkoitukseni ei ollut ottaa niin isoa koiraa, mutta kun kerran lammaskoira tuli, tuli se jäädäkseen. En ole kasvattanut lammaskoirissa montaakaan pentuetta, mutta nekin harvat olen kasvattanut ajatuksella.

Rakastan lampurin luonnetta, sen huumorintajua sekä suunnatonta rakkautta maailmaa kohtaan. Se rakastaa niin pieniä lapsia kuin pieniä koiriakin. Se on sisätiloissa yleensä rauhallinen, mutta aktivoituu päästyään ulos. Mikään ei ole niin kaunis kuin puhdas vanhaenglanninkoira täydessä vauhdissa. Lampurin pennut ovat mielestäni maailman suloisimmat oliot.

Työskentelen yksityisyrittäjänä ja trimmaan koiria päivät pitkät. Siinä ammatissa on päässyt tutustumaan moneen eri rotuun, mutta lammaskoiran voittanutta rotua ei vielä ole kävellyt liikkeeseeni.

Kennelnimeni on keksinyt mieheni. Joudun myöntämään, että ajatus mikä hänellä siinä oli takana, jäi minulle arvoitukseksi. Kuitenkin olen kasvattanut koiria sen alla jo yli 20 vuotta. 

Minut tavoittaa parhaiten iltaisin numerosta 040-5478201  ja myös sähköpostia pocket.lightnings (at) gmail.com luen säännöllisesti. 

OMAT KOIRAT

Koiraperheemme koostuu lammaskoirista "Omena", "Jentta" ja "Pähkinä" sekä "Kiiwi". Kotona asuvat koirat ovat vanhaenglanninlammaskoirat  Pocket Lightning's Own Apple "Omena", Pocket Lightning's Royal Flush "Pähkinä", Blockhead's Xtra Betty-Boop "Jentta" sekä nuorin "Kiiwi" Blockhead´s Cash In Pocket ja Blockhead's Miss Moneypenny alias "Penny". Dandie Muumeliinin Mirhami asuu vieressämme appiukolla viettäen eläkeläispäiviään...

Koiristamme tarkemmin >> omat koirat

Kuvassa mieheni Jorma koiriemme ´Omenan´ ja ´Kiiwin`kanssa; takana Erikoisnäyttely 2011

 

VIERASKIRJA - olisi kiva kuulla Sinustakin...

 


 

www.pocketlightnings.com